Morten Winther

     - Loyal, Engageret & Nysgerrig

 

 

 

Opmærksomhed i valgkampen !

 

Oprettet 2. juni 2015

 

Nu er valgkampen for alvor gået i gang, og denne med et hovedtema om danskere på overførselsindkomst, heriblandt ledige på dagpenge.

 

Det er af politikkerne blevet fremlagt i medierne, at en af årsagerne til at de ledige ikke er i arbejde, er på grund af at "vi" ikke vil, og årsagen til vi ikke vil er en lille eller slet ingen gevinst ved at gå i arbejde frem for at være på overførselsindkomst, dette mener jeg er helt forkert, da jeg personligt er villig til at gøre hvad som helst for at komme i arbejde, trods en lille gevinst.

 

Jeg har derfor i forbindelse med valgkampen kontaktet TV2 og DR, med opfordring til et debatindlæg, om arbejdsløse der reelt gerne vil, jeg har tilbudt at de kan starte med at bruge min sag, og har fremsat konkrete spørgsmål til politikkerne som de kan drøfte.

 

Jeg har endvidere også valgt at skrive til danmarks statsminister med konkrete spørgsmål omkring hvor de mange tusinde arbejdspladser der siges der er skabt, hvor de er henne, samt hvordan regeringen kan forsvare at prioritere at indvandrere skal komme før på arbejdsmarkedet end danske statsborgere.

 

Jeg har ligeledes til oppositionsleder Lars Løkke Rasmussen, skrevet omkring, hvordan oppositionen, kan blive ved med at konkludere at vi ledige ikke vil, når det er på baggrund af jobmangel. Jeg har derfor også spurgt ind til det konkrete forslag som venstre er kommet med D.D. hvor de vil rykke statslige arbejdspladser fra hovedstaden til provinsen.

 

Jeg vil opdatere løbende i valgkampen om yderligere initiativer fra min side, samt melde tilbage på eventuelle besvarelser fra politikkerne eller medierne.

 

Med venlig hilsen

 

Morten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Morten Winther  • Mølletorvet 3,2,-3 • 4200 Slagelse • mail@morten-winther.dk • 53 55 75 63 •