Morten Winther

     - Loyal, Engageret & Nysgerrig

 

 

 

Alternative tiltag for at blive synlig

 

 

Jeg vil nedenfor fortælle hvilke alternative tiltag jeg har lavet for at blive synlig for arbejdsgivere, medier, politikere og andre jobsøgende. Jeg vil også beskrive hvorfor jeg har valgt netop den metode.

 

- Jeg har som det første tiltag oprette denne hjemmeside, dette er gjort med baggrund i tanken at hvis ens CV bliver forlangt, bliver det måske også for uinteressant for en arbejdsgiver at læse, derfor har jeg i mit CV som jeg sender til arbejdsgivere kogt det ned til de væsentlige punkter, og her på siden har jeg så mulighed for at kunne uddybe mine erfaringer og kompetencer.

 

- Dernæst har jeg også fået lavet et videoCV, dette har jeg gjort med tanke på at virksomheder får bedre mulighed for "at lære mig at kende" inden de eventuelt invitere mig til en samtale, jeg kan stærkt anbefale at få lavet et videoCV, både for at blive synlig, men også som den personlige oplevelse det er.

 

- På baggrund af valgkampen til folketinget har jeg valgt at kontakte regeringen i form af Helle Thorning-Schmidt, samt oppositionen i form af Lars Løkke Rasmussen, for at få sat debat igang omkring det store tema  danskere på overførselsindkomst, samt ledige der ikke vil tage et job. Jeg har også sendt et debat oplæg til de to store kanaler DR og TV 2, for at de har mulighed for at skabe debat om emnet, samt for at kunne synliggøre mig på en anden og alternativ måde.

 

- Sidst men ikke mindst har jeg også valgt at prioritere de sociale medier - Facebook, LinkedIn og Twitter, for at skabe en synlighed for langt flere mennesker end man kan vedhjælp af en ansøgning, jeg har vagt at prioritere forskellige jobgrupper, for at gøre opmærksom på mig overfor arbejdsgivere.

 

 

 

 

 

 

 

  • Morten Winther  • Mølletorvet 3,2,-3 • 4200 Slagelse • mail@morten-winther.dk • 53 55 75 63 •